Ontmoet ons team

"Teamwork makes the dream work"

Bij dierenkliniek De Groote Vriend geloven we in liefde voor het huisdier, in meedenken met jou als baas en doen wat we zeggen. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen is sterk, lief, zorgzaam, vriendelijk en mens. We hebben dagelijks overleg over onze patiënten. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

Yvet

Dierenarts | Praktijkeigenaar

Aanwezig op maandag en vrijdag in Rosmalen. Op dinsdag en donderdag in Nuland.

Onze Yvet is trots op haar reis door het leven. Yvet leest graag meerdere zwijmelboeken door elkaar. Verder is ze gek op een goed glas wijn drinken met vrienden. Yvet kan niet koken en vindt alleen het (biologische) eten van haar eigen thuiskok lekker. Aan het Griekse eiland Santorini heeft ze haar hart verloren.  Yvet staat het liefst zelf in de spreekkamer en is gek op huisdieren met allergische klachten, oorproblemen of huidaandoeningen.

Sandra

Dierenarts

Aanwezig op maandag en vrijdag in Nuland. Op dinsdag en donderdag in Rosmalen.

Onze Sandra heeft in Zuid-Afrika twee weken in de extreme hitte achter een wild-life dierenarts aangelopen en is daarna (alleen) op safari gegaan. Sandra houdt van reggaeton muziek, dansen, zingen en tappas. Sandra woont bij Sammy de poes in huis. Sandra vindt het fijn om dingen goed uit te leggen aan huisdiereigenaren en is gek op kwispelende puppy consulten.

Anja

Dierenarts

Aanwezig op woensdagochtend in Nuland

Anja is kei trots op haar zonen. Ze is gek op rommelkonten in haar tuin of zwemmen in de vijver. Zwemmen met dolfijnen vindt ze ook gaaf. Voor haar is muziek uit de 80’s & 90’s ‘simply the best’. Ooit heeft ze een ‘sky walk’ gedaan op een 233 m hoge Chinese toren. Anja is onze dierenarts aan huis.

Lodewijk

Dierenarts | Onze chirurg

Onze vliegende kiep

Onze Lodewijk is kei trots op zijn dochters en wandelt graag met zijn Spaanse hond én Nederlandse vrouw. Lodewijk heeft gereisd in IJsland en Zuid-Afrika en weet niet of hij daar Inge of Sandra tegen het lijf is gelopen. Een jaar lang heeft Lodewijk gewerkt in Napels en is daar fan geworden van de Italiaanse keuken. Daarnaast is hij groot fan van Bruce Springsteen. Als dierenarts is hij gek op opereren en het boeken van bevredigende resultaten in korte tijd.

Nina

Paraveterinair | Dermatologie verpleegkundige

Werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Onze ‘sporty’ Nina houdt van chillen aan het water en haar eigen ‘dierentuin’ op De Groote Wielen. In Sevila heeft ze ooit met een kater een medisch congres gevolgd. Onze Nina houdt van meeblèren met muziek en limoen-garnalen pasta a la Rochus. Met een warm hartje en glimlach zorgt Nina voor zowel de dieren als hun baasjes, dit tot het bittere einde.

Inge

Paraveterinair

Werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Onze Inge mogen we altijd wakker maken voor een lekker kaasplankje of gewokte garnalen. Inge zit tijdens het Formule 1 raceseizoen aan de buis gekluisterd. Inge heeft twee Cavia’s en één konijn. Als we Inge kwijt zijn dan heeft ze zich weer ergens stiekem verstopt. Inge is trots op haar ontwikkeling als professional en heeft echt passie voor mens én dier.

Jolijn

Paraveterinair

Werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Onze Jolijn kom je vaak tegen op een terrasje of winkelend in de stad. Ze is trots dat ze met haar gouden pony King Nederlands kampioen is geweest. Thuis in de wei lijkt het wel een kinderboerderij met alpacas, herten. Jolijn houdt van afwisseling in haar werk en zorgt dat elk dier weer blij onze dierenkliniek verlaat.

Michelle

Paraveterinair

Werkt op maandag, woensdag en vrijdag

Michelle is er kei trots op dat zij zich sinds juni 2023 moeder van Rens mag noemen. 
Van eten op top niveau kan ze erg genieten. Maar je mag haar ‘s-nachts alleen wakker maken voor rauwe worteltjes. Michelle blinkt uit in de derde helft van het gezelligste team van HC Den Bosch. En baasjes kunnen bij Michelle altijd terecht voor gekke vragen en een vies gebit.