Ontmoet ons team

"Teamwork makes the dream work"

Bij dierenkliniek De Groote Vriend geloven we in liefde voor het huisdier, in meedenken met jou als baas en doen wat we zeggen. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen is sterk, lief, zorgzaam, vriendelijk en mens. We hebben dagelijks overleg over onze patiënten. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

Yvet

Dierenarts | Praktijkeigenaar

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Onze Yvet is trots op haar reis door het leven. Yvet leest graag meerdere zwijmelboeken door elkaar. Verder is ze gek op een goed glas wijn drinken met vrienden. Yvet kan niet koken en vindt alleen het (biologische) eten van haar eigen thuiskok lekker. Aan het Griekse eiland Santorini heeft ze haar hart verloren.  Yvet staat het liefst zelf in de spreekkamer en is gek op huisdieren met allergische klachten, oorproblemen of huidaandoeningen.

Pien

Dierenarts

Aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Onze Pien is een echte doorzetter en terecht kei trots op het behalen van haar diploma als dierenarts in 2020. Pien heeft als ‘afwijking’ dat ze abcessen bij katten verhelpen het leukste vindt om te doen!? Wij komen haar tegen in de moestuin of weide met haar hond, mini-varkens, mini-ezels en Belgische kippen. Als je ooit kei harde rock en metal muziek hoort op de kliniek, wees dan stil want Pien is er voor haar rust.

 

Lodewijk

Dierenarts | Onze chirurg

Onze vliegende kiep

Onze Lodewijk is kei trots op zijn dochters en wandelt graag met zijn Spaanse hond én Nederlandse vrouw. Lodewijk heeft gereisd in IJsland en Zuid-Afrika  en hij heeft een  jaar lang gewerkt in Napels en is daar fan geworden van de Italiaanse keuken. Daarnaast is hij groot fan van Bruce Springsteen. Als dierenarts is hij gek op opereren en het boeken van bevredigende resultaten in korte tijd.

Nina

Paraveterinair | Dermatologie verpleegkundige

Werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Onze ‘sporty’ Nina houdt van chillen aan het water en haar eigen ‘dierentuin’ op De Groote Wielen. In Sevila heeft ze ooit met een kater een medisch congres gevolgd. Onze Nina houdt van meeblèren met muziek en limoen-garnalen pasta a la Rochus. Met een warm hartje en glimlach zorgt Nina voor zowel de dieren als hun baasjes, dit tot het bittere einde.

Inge

Paraveterinair

Werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Onze Inge mogen we altijd wakker maken voor een lekker kaasplankje of gewokte garnalen. Inge zit tijdens het Formule 1 raceseizoen aan de buis gekluisterd. Inge heeft twee Cavia’s en één konijn. Als we Inge kwijt zijn dan heeft ze zich weer ergens stiekem verstopt. Inge is trots op haar ontwikkeling als professional en heeft echt passie voor mens én dier.

Michelle

Paraveterinair

Werkt op maandag, woensdag en vrijdag

Michelle is er kei trots op dat zij zich sinds juni 2023 moeder van Rens mag noemen. 
Van eten op top niveau kan ze erg genieten. Maar je mag haar ‘s-nachts alleen wakker maken voor rauwe worteltjes. Michelle blinkt uit in de derde helft van het gezelligste team van HC Den Bosch. En baasjes kunnen bij Michelle altijd terecht voor gekke vragen en een vies gebit.

Nicole

Paraveterinair

Werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag

Nicole is een echte keukenprinses en haar vrienden dromen elk jaar over haar kookkunsten met kerst. Haar huisgenootje Yuki, een Europese korthaar van 12 jaar, is een dame met een attitude. Nicole wordt gelukkig als kosten noch moeite worden gespaard voor een ziek huisdier en dat dit leid tot een positief resultaat. Met Koreaans of Japans eten maak je haar kei gelukkig, kimbap of tteokbokki wie kent het niet.