Heeft u een nieuwe pup of kitten?

Samen starten

Zeg nou eens, wat is er nu leuker om uw gezin uit te breiden met een leuke pup of kitten. Als dierenkliniek helpen wij baasjes of eigenaren graag bij de voorbereiding en het maken van een goede start met de nieuwe aanwinst.

Advies

Als eerste adviseren wij u graag over het ras dat het beste paste bij uw gezinssituatie past, over erfelijke afwijkingen of waar u allemaal op moet letten bij de fokker of de pup of kitten. Wanneer u na 7 of 8 weken de pup of kitten heeft dan maakt u direct bij ons een afspraak voor een gezondheidscheck-up.

Puppy- en Kittenconsultatieburo

Wij zijn ervan overtuigd dat samen veel investeren in het eerste levensjaar een hele mooie basis levert voor later. De pup of kitten gaat namelijk in één jaar tijd van baby naar volwassen dier. Hierin gebeurt er een hoop zowel lichamelijk als geestelijk. Wij helpen u graag hiermee en bieden u, als service na de 12 weekse vaccinatie, nog drie keer een puppy-, kittenconsultatie aan. Hierin wordt uw huisdier nagekeken door uw (vaste) assistente en uw vragen beantwoord. Hoe mooi is dat!